Module-tilat varusteltavissa Nikarin-kalusteilla

Työympäristöjen työrauhan parantamiseen suunniteltuja Module-tiloja valmistava Muotolevy Tilaratkaisut Oy on lisännyt tilakokonaisuuteensa Nikarin huonekaluvaihtoehtoja. Module-tilat ovat jatkossa saatavilla Nikarin kalusteilla kalustettuina. Sekä Module-tilat että Nikarin kalusteet edustavat korkealuokkaista suomalaista muotoiluosaamista.

Module-malliston tilat Solo, Duo ja Team ovat äänieristettyjä vetäytymistiloja, jotka on suunniteltu parantamaan työympäristöjen työrauhaa. Tilat tarjoavat rauhalliset olosuhteet tehokkaaseen työntekoon hektisimmässäkin ympäristössä.

Module-tiloja ja Nikarin kalusteita yhdistävät moderni muotoilu ja kotimainen tuotanto. Module-tilat valmistetaan Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n tehtaalla Nummelassa, ja Nikarin huonekalut syntyvät Fiskarsin ruukissa Lounais-Suomessa.

Module-tilat ovat tilattavissa vetäytymistilojen yleisimpien käyttötarkoitusten mukaan räätälöidyillä kalustepaketeilla: Modulen Soloon on tarjolla puhelinkoppikalustepaketti Nikari Solo Set, Module Duoon työtilapaketti Nikari Story Set ja keskusteluhuonepaketti Nikari Lounge Set, sekä Module Teamiin neuvotteluhuonepaketit Nikari Lounge Set ja Nikari Skandi Set.

– Nikarin kalusteet sopivat Module-tilojen ilmeeseen erinomaisesti niin muotoilunsa, materiaaliensa kuin väriensäkin puolesta. Kalustepaketteihin valitut tuolit ja pöydät edustavat samaa pohjoismaista muotokieltä kuin Module, Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Harri Välimaa kertoo.

Module-kalustepakettien Nikari-kalusteiden suunnittelijoita ovat Kaksikko (Wesley Walters ja Salla Luhtasela), Kari Virtanen, Jasper Morrison, Wataru Kumano ja Harri Koskinen.

Muotolevy Tilaratkaisut on kehittänyt vetäytymistilakonseptiaan 2000-luvun alusta lähtien yhteistyössä suomalaisten muotoilijoiden ja sisustusarkkitehtien kanssa. Uuden, vuonna 2019 lanseeratun Module-malliston on suunnitellut sisustusarkkitehti Esa Vesmanen.

Module-tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjäkokemukseen: äänieristykseen, akustiikkaan, valaistukseen ja luonnollisiin materiaaleihin. Suuret, yhtenäiset lasipinnat luovat tiloihin avaruutta, villakankaiset seinät tekevät ympäristöstä viihtyisät ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat viimeistelevät tilojen tyylikkyyden.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Harri Välimaa, Muotolevy Tilaratkaisut Oy, 040 585 8833
harri.valimaa@muotolevy.fi

Module – Priming Success

Module luo puitteet työssä onnistumiselle tarjoamalla yksityisyyttä ja työrauhaa tehokkaaseen työntekoon.

Module Solo, Duo ja Team ovat eri kokoisia tiloja, joiden avulla toimitila pystytään varustamaan tarvittavalla määrällä helposti saavutettavia vetäytymistiloja.

Kaikissa Module-tiloissa on erinomainen äänieristys ja akustiikka, tehokas ilmanvaihto ja heijastamaton epäsuora valaistus.

ARTIKKELIT

Säästä aikaa etätapaamisilla

Etätapaamiset ovat tulleet pysyvästi osaksi modernia työntekoa. Työympäristön on tarjottava olosuhteet onnistuneisiin etätapaamisiin.

Nyrkkisäännöt vetäytymistilan valintaan

Vetäytymistilan käyttötarkoitus, koko, määrä ja paikka työympäristössä on tärkeä ottaa huomioon valintaa tehtäessä.

Paranna työrauhaa: Ajanhallinta ja työympäristö kuntoon

Ajanhallintametodit ja työympäristön kehittäminen tukevat työssä onnistumista.

Ajanhallintametodit tekevät työnteostasi tehokkaampaa – esittelyssä neljä tapaa työpäivän rytmittämiseen

Työpäivän rytmittäminen auttaa fokuksen säilyttämisessä.

Haluatko parantaa työympäristöäsi?

Module luo puitteet työyhteisösi onnistumiselle. Lataa esitys, jonka avulla:
– voit kiteyttää työympäristösi haasteet
– saat tilavinkkejä haasteien ratkaisemiseen
– pystyt lisäämään tietoutta Module-tilojen tarjoamista mahdollisuuksista työyhteisössäsi