Työrauhaa toimistoon vetäytymistiloilla

Tehokkaasti äänieristetyt Module-tilat parantavat työympäristön yksityisyyttä. Rauhaa puhelinkeskusteluille, palaverille tai keskittymistä vaativien tehtävien suorittamiseen tarjoavat ratkaisut ovat viimeisteltävissä toiveidesi mukaisesti. Voit räätälöidä vetäytymistilasi kokonaan itse tai valita jonkin valmiiksi suunnitellun kalustepaketin käyttökohteen mukaan. 

Rauhaa puhelinkeskusteluihin

Modulen erinomainen äänieristävyys tarjoaa yksityisyyttä puhelinkeskusteluihin. Ulkopuoliset äänet eivät kuulu puhelinkoppiin, eivätkä äänet sieltä ulos. Lue lisää mahdollisuuksista, jotka äänieristetty puhelinkoppi tarjoaa!

Tilaa keskittymiselle

Työtila tarjoaa erinomaiset puitteet rauhalliseen työskentelyyn. Työtilassa myös videoneuvottelut onnistuvat sujuvasti, eikä keskustelua ei tarvitse käydä kuulokkeet korvilla. Lue, minkälainen on tehokkaasti äänieristetty työtila!

Nopeisiin kohtaamisiin

Minineukkari soveltuu erinomaisesti kahden tai kolmen henkilön yhteistyötilaksi, Tehokkaasti äänieristetty tila sulkee ympäröivän tilan hälyäänet ulkopuolelleen ja luo rauhalliset olosuhteet pikapalaverille. Katso mallit ja räätälöi toimistoosi sopiva minineukkari! 

Tilaa keskittymiselle

Siirrettävä neukkari on helppo ja nopea ratkaisu toimitilan neuvotteluhuonekapasiteetin kasvattamiseen. Äänieristyksen ansiosta keskustelut voidaan käydä hälyääniltä suojassa. Neukkari toimii rauhallisena ryhmätyötilana hälyisessäkin konttorissa – lue lisää!

Rentoa ajatustenvaihtoa

Kätevä ja äänieristetty tila tilassa -ratkaisu tarjoaa rauhallisen ympäristön muutaman henkilön palavereita varten. Oivallinen tila rentoon jutusteluun tai luovaan suunnitteluun. Keskusteluhuone on personoitavissa monin eri tavoin – tutustu vaihtoehtoihin!

Luovaan suunnitteluun

Module-lepotila soveltuu niin hektiseen avokonttoriin taukotilaksi kuin luovan suunnittelun mahdollistavaksi työympäristöksikin. Se on rauhallinen hengähdystila, jossa voi ladata omat akkunsa täyteen. Lepotila on viimeisteltävissä toiveidesi mukaan – katso vaihtoehdot!