Module-ratkaisuilla avokonttorista moderni monitilatoimisto

Module-ratkaisut luovat toimintaympäristöstä tilojen käyttäjien työprosesseja palvelevan kokonaisuuden, lisäävät työviihtyvyyttä ja tarjoavat yksityisyyttä keskittymistä vaativien tehtävien suorittamiseen. Tila tilassa -ratkaisut soveltuvat sekä uudiskohteisiin että jo käytössä oleviin toimitiloihin. Nopeasti asennettavat, heti käyttövalmiit tilat eivät edellytä tilojen remontoimista. Ratkaisut tarjoavat lukuisia etuja, kuten toimivaa äänenhallintaa, suunnittelunvapautta sekä tilatehokkuutta.

icon_aanieristys

Äänieristys

Äänieristystaso jopa 43 dB - vaimentaa tehokkaasti esim. avotoimiston tai aulatilojen taustamelun. 

icon_ilmanlaatu

Ilmanlaatu

Liiketunnistimella toimiva kierrätysilmapuhallin vakiovarusteena. Kytkettävissä myös kiinteistön omaan ilmanvaihtoon,  mikä mahdollistaa ympärivuorokautisen käytön.

icon_design

Muotoilu

Selkeälinjaiset ratkaisut sulautuvat saumattomasti ympäröivään toimitilaan. Ovivaihtoehtoina modernit liukuovet tai tehokkaamman äänieristyksen tarjoavat piilosaranoidut ovet.

icon_raatalointi

Räätälöinti

Räätälöitävissä asiakaskohtaisten tarpeiden ja tilan käyttötarkoituksen mukaisesti - niistä on helppo personoida esimerkiksi puhelinkoppi, ryhmätyötila, videoneukkari tai lukunurkkaus. 

icon_siirrettavyys

Siirrettävyys

Siirrettävissä paikasta toiseen kätevästi pumppukärryillä. Purettavissa ja kasattavissa uudelleen - esimerkiksi muuton yhteydessä tila voidaan pakata muuttokuormaan ja siirtää uuteen osoitteeseen.

icon_asennus

Asennus

Käyttövalmis vain pari tuntia toimituksesta - asennus on nopeaa ja siistiä eikä häiritse toimintaa ympäröivässä tilassa.