Module-ratkaisuilla avokonttorista moderni monitilatoimisto

Module-ratkaisut luovat toimintaympäristöstä tilojen käyttäjien työprosesseja palvelevan kokonaisuuden, lisäävät työviihtyvyyttä ja tarjoavat yksityisyyttä keskittymistä vaativien tehtävien suorittamiseen. Tila tilassa -ratkaisut soveltuvat sekä uudiskohteisiin että jo käytössä oleviin toimitiloihin. Ne ovat nopeasti asennettavissa, heti käyttövalmiita eivätkä edellytä tilojen remontoimista. Ratkaisut tarjoavat lukuisia etuja, kuten toimivaa äänenhallintaa, suunnittelunvapautta sekä tilatehokkuutta.

icon_aanieristys

Äänieristys

Module-ratkaisuilla pystytään saavuttamaan peräti 43 dB äänieristävyystaso, joka mahdollistaa esimerkiksi avotoimistoissa tai aulatiloissa esiintyvän taustamelun tehokkaan vaimentamisen. Module-ratkaisujen seinäpinnat ovat saatavilla joko lasiseininä tai akustiikkapaneloituina umpielementteinä.

icon_ilmanlaatu

Ilmanlaatu

Module-tilat on varustettu liiketunnistimella toimivalla kierrätysilmapuhaltimella.
Tilat ovat myös kytkettävissä kiinteistön omaan ilmanvaihtoon, jolloin ne ovat käytettävissä ympäri vuorokauden normaalin työhuoneen tavoin.

icon_design

Muotoilu

Module-ratkaisut ovat muotoilultaan selkeälinjaisia, minkä ansiosta ne sulautuvat helposti osaksi ympäröivää toimitilaa. Tilojen ovet puolestaan voivat olla joko modernin tyylikkäät liukuovet tai tehokkaamman äänieristyksen mahdollistavat saranaovet, jotka ovat saatavilla myös tyylikkyyden ja käytännöllisyyden yhdistävillä piilosaranoilla.

icon_raatalointi

Räätälöinti

Yksilölliset haasteet tarvitsevat yksilöllisiä ratkaisuja – siksi Modulen tila tilassa -ratkaisut ovat räätälöitävissä asiakaskohtaisten tarpeiden ja tilan käyttötarkoituksen mukaisesti. Module-ratkaisuista on moneksi, sillä niistä voi muokata esimerkiksi puhelinkopin, äänieristetyn ryhmätyötilan, videoneuvotteluhuoneen tai vaikkapa tauko- tai lepotilan. Jokaiseen tarpeeseen ja ympäristöön on räätälöitävissä toimiva tilaratkaisu.

icon_siirrettavyys

Siirrettävyys

Module-ratkaisut ovat tarvittaessa siirrettävissä pumppukärryillä.
Ne on mahdollista myös purkaa ja kasata uudelleen, mikä lisää kaivattua joustavuutta toimitiloihin. Esimerkiksi toimitilamuuton yhteydessä Module-tilat on mahdollista pakata muuttokuormaan ja ottaa mukaan uuteen osoitteeseen.

icon_asennus

Asennus

Riippumatta siitä, onko Modulesta räätälöity puhelinkoppi, neuvotteluhuone, videoneukkari, taukotila tai vaikkapa lauluboksi, kestää ratkaisun asentaminen vain pari tuntia. Käyttövalmiina toimitettavien tilojen asennus tapahtuu nopeasti, siististi
ja ympäröivän tilan normaalitoimintaa häiritsemättä.