Module-ratkaisuilla avokonttorista moderni monitilatoimisto

Module-ratkaisut luovat toimintaympäristöstä tilojen käyttäjien työprosesseja palvelevan kokonaisuuden, lisäävät työviihtyvyyttä ja tarjoavat yksityisyyttä keskittymistä vaativien tehtävien suorittamiseen. Tila tilassa -ratkaisut soveltuvat sekä uudiskohteisiin että jo käytössä oleviin toimitiloihin. Nopeasti asennettavat, heti käyttövalmiit tilat eivät edellytä tilojen remontoimista. Ratkaisut tarjoavat lukuisia etuja, kuten toimivaa äänenhallintaa, suunnittelunvapautta sekä tilatehokkuutta.

Äänieristys

Äänieristystaso jopa 43 dB – vaimentaa tehokkaasti esim. avotoimiston tai aulatilojen taustamelun. 

Ilmanlaatu

Liiketunnistimella toimiva kierrätysilmapuhallin vakiovarusteena. Kytkettävissä myös kiinteistön omaan ilmanvaihtoon,  mikä mahdollistaa ympärivuorokautisen käytön.

Muotoilu

Selkeälinjaiset ratkaisut sulautuvat saumattomasti ympäröivään toimitilaan. Ovivaihtoehtoina modernit liukuovet tai tehokkaamman äänieristyksen tarjoavat piilosaranoidut ovet.

Räätälöinti

Räätälöitävissä asiakaskohtaisten tarpeiden ja tilan käyttötarkoituksen mukaisesti – niistä on helppo personoida esimerkiksi puhelinkoppi, ryhmätyötila, videoneukkari tai lukunurkkaus. 

Siirrettävyys

Siirrettävissä paikasta toiseen kätevästi pumppukärryillä. Purettavissa ja kasattavissa uudelleen – esimerkiksi muuton yhteydessä tila voidaan pakata muuttokuormaan ja siirtää uuteen osoitteeseen.

Asennus

Käyttövalmis vain pari tuntia toimituksesta – asennus on nopeaa ja siistiä eikä häiritse toimintaa ympäröivässä tilassa.