Module Hygieniamallisto

Module Hygieniamalliston tilat on varustettu automaattisella UV-C-desinfiointijärjestelmällä, joka tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % viruksista ja bakteereista – SARS CoV-2 -koronavirus mukaan luettuna.

Itsedesinfioituvat tilat tarjoavat turvalliset puitteet tehokkaaseen työntekoon ja keskittymiseen jokaiselle käyttäjälleen, jokaisella käyttökerralla.

Tiloissa on laminaarinen ilmavirtaus, mikä siirtää esimerkiksi aivastuksen tai hengityksen kautta tilaan päätyvät viruksia sisältävät aerosolit nopeasti lattiatasoon, eivätkä ne jää leijailemaan tilan sisälle. Siksi Module Hygieniamalliston tiloissa virus- tai bakteeritartuntojen riski on olennaisesti pienempi myös silloin, jos tilassa on samanaikaisesti useampi henkilö.

Malliston hDuo ja hTeam -tiloissa on erinomainen äänieristys ja akustiikka, tehokas ilmanvaihto ja heijastamaton epäsuora valaistus. Tilat mahdollistavat työssä onnistumisen tarjoamalla yksityisyyttä ja työrauhaa tehokkaaseen työntekoon. Laminaarinen ilmavirtaus ja automaattinen UV-C-desinfiointijärjestelmä tekevät tilasta virus- ja bakteerivapaan kuplan, joka lisää työympäristön turvallisuutta ehkäisemällä tautien leviämistä ja mahdollistaa sairauspoissaolojen vähentymisen.

TUOTTEET

hDuo

Itsedesinfioituva äänieristetty työtila keskittymisrauhaa vaativiin tehtäviin, parityöskentelyyn sekä videopalavereihin.

LUE LISÄÄ

hTeam

Tehokkaasti äänieristetty automaattisesti desinfioituva tila tehokkaaseen työntekoon, etätapaamisiin tai 2-4 henkilön kokouksiin.

LUE LISÄÄ

TURVALLINEN, DESINFIOITU TYÖTILA JOKAISELLE KÄYTTÄJÄLLEEN

Module Hygieniamalliston vetäytymistiloissa on UV-C-valoon perustuva automaattinen desinfiointijärjestelmä, joka puhdistaa tilan jokaisen vähintään kuusi minuuttia kestäneen käyttökerran jälkeen.

UV-C-valo tuhoaa tutkitusti tehokkaasti virusten RNA:n, estäen niiden lisääntymisen ja leviämisen. Menetelmää on käytetty virusten ja bakteerien tuhoamiseen ilmasta, pinnoilta, esineistä ja vedestä jo 40 vuotta.

UV-C-desinfiointi kestää viisi minuuttia ja tuhoaa virukset ja bakteerit 99,9 % varmuudella – myös SARS CoV-2 -koronaviruksen.

AUTOMAATTISEN UV-C-DESINFIOINTIJÄRJESTELMÄN TOIMINTA JA KÄYTTÖTURVALLISUUS

Module Hygieniamalliston tilat on varustettu valopaneelilla, joka kertoo desinfioinnin tilan:

  • Vihreä valo: Tila on desinfioitu ja valmis käytettäväksi
  • Keltainen valo: Desinfiointi käynnistymässä
  • Punainen valo: Desinfiointi käynnissä, odota valon vaihtumista vihreäksi

Tilat on varustettu antureilla, jotka mittaavat käyttökertojen kestoa. Desinfiointitarve täyttyy, mikäli tila on ollut yhtäjaksoisesti käytössä vähintään kuusi minuuttia.

Desinfiointitarpeen täyttyessä automaattinen UV-C-desinfiointijärjestelmä käynnistyy viisi minuuttia edellisen käyttökerran päättymisen jälkeen. Desinfiointijärjestelmä ei käynnisty, mikäli vetäytymistilassa on ihmisiä.

Tilassa olevat liiketunnistimet havainnoivat jatkuvasti, onko vetäytymistila käytössä vai ei. Kun tila on käytön jälkeen ollut viisi minuuttia tyhjillään ovi suljettuna, desinfiointi käynnistyy. Desinfiointi kestää viisi minuuttia, ja sen jälkeen tila on valmis seuraavaa käyttäjäänsä varten.

Tehokas UV-C-desinfiointi tuhoaa 99,9 % tilassa mahdollisesti olevista viruksista ja bakteereista. Desinfiointiin käytettävä UV-C-valo (aallonpituus 254 nm) ei ole otsonoivaa.

UV-C-valo ei läpäise Module-tilojen rakenteita tai materiaaleja, joten valo vaikuttaa vain vetäytymistilan sisäpuolella.

  • Tila on valmistettu materiaaleista, jotka estävät UV-C-valon läpipääsyn
  • Lasiseinät ovat laminoitua lasia, jota UV-C-valo ei läpäise
  • Ovi ja karmi ovat kaksoishuullettuja
  • Desinfiointijärjestelmä ei käynnisty tilan ollessa käytössä
  • Mikäli vetäytymistilan ovi avataan kesken desinfioinnin, desinfiointisykli katkeaa automaattisesti.
LISÄTIETOJA

Heilingloh et al.: Susceptibility of SARS-CoV-2 to UV irradiation (PDF)

U.S. FDA UV Lights and Lamps: Ultraviolet-C Radiation, Disinfection and Coronavirus

STUK: UV-C-säteilyn käyttö desinfioinnissa

TUOTTEET

hDuo

Itsedesinfioituva äänieristetty työtila keskittymisrauhaa vaativiin tehtäviin, parityöskentelyyn sekä videopalavereihin.

LUE LISÄÄ

hTeam

Tehokkaasti äänieristetty automaattisesti desinfioituva tila tehokkaaseen työntekoon, etätapaamisiin tai 2-4 henkilön kokouksiin.

LUE LISÄÄ