Vetäytymistilojen käyttötarkoituksia

Module Solo, Duo ja Team -tilat tarjoavat äänieristetyn ja viihtyisän ympäristön, jossa pystyt rauhassa keskittymään tehtäviisi. Viimeistele Module käyttötarkoitukseesi soveltuvin kalustein ja saat optimaaliset puitteet työssä onnistumiseen.

Module-tilat soveltuvat mihin tahansa käyttötarkoitukseen, jossa tarvitaan työrauhaa, hiljaisuutta ja yksityisyyttä. Tässä muutamia esimerkkejä Module-sovelluksista.

Puhelinkoppi

Module sulkee avotoimistojen ja aulatilojen hälyäänet ulkopuolelleen ja luo täydelliset puitteet puhelinkeskustelullesi. Työtoverisi eivät häiritse sinua, eikä sinun tarvitse huolehtia häiritseväsi heitä – ulkopuoliset äänet eivät kuulu Modulen sisään, eivätkä äänet sieltä ulos

LUE LISÄÄ

Työtila

Astu Moduleen ja sulje ympäröivän toimiston hälinä mielestäsi. Modulessa voit keskittyä rauhassa ja saada kiireelliset tehtäväsi tehtyä – tehokkaasti ja keskeytyksettä.

LUE LISÄÄ

Neukkari

Module-neukkari on helppo ja nopea ratkaisu luoda lisää palaverikapasiteettia toimistoon. 1-4 henkilön työntekoon soveltuva tila on lisäksi helppo siirtää paikasta toiseen pumppukärryillä, mikä lisää joustavuutta toimitilaan. Neukkari on helppo viimeistellä toimitilan yleisilmettä tukemaan kalustamalla se esimerkiksi tyypillisin kokoushuonekalustein tai vaikkapa rennoin nojatuolein.

LUE LISÄÄ

Keskusteluhuone

Module, pari nojatuolia ja pieni pöytä luovat työympäristöön häiriövapaan kohtaamistilan. Äänieristetyssä keskusteluhuoneessa on helppo keskittyä videoneuvotteluun tai pikapalaveriin kollegan kanssa – eivätkä työtoveritkaan häiriinny palaveriäänistä Modulen pitäessä äänet sisällään.

LUE LISÄÄ

Lepotila

Nojatuolilla, vuodesohvalla tai vaikkapa riippukeinulla varustettuna Module tarjoaa erinomaiset puitteet akkujen lataamiseen silloin, kun työntekijä tarvitsee hetken omaa aikaa saadakseen lisää energiaa työpäiväänsä.

LUE LISÄÄ

Koodauskoppi

Varusta Module työpöydällä, näytöillä ja läppäritelakalla, ja koodaajillasi on käytössään rauhallinen työtila, jossa voi rauhassa uppoutua edistämään projektiaan. Ei ulkopuolisia ääniä, ei keskeyttäviä kysymyksiä tai muita häiriötekijöitä – vain koppi, koodari ja C, C#, C++, Java, JavaScript, Scala ja Python.

LUE LISÄÄ

Suunnittele oma tilasi

Module-tilojen räätälöintimahdollisuuksien avulla viimeistelet vetäytymistilasi käyttötarpeesi mukaiseksi. Umpiseinillä maksimoit yksityisyyden, lasiseinien avulla teet tilasta avaran ja valoisan.

Valitse tilan koko, rakenne, ulko- ja sisävärit sekä kalusteet suunnittelutyökalumme avulla.