Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Muotolevy Tilaratkaisut Oy:lle Design from Finland -merkin

Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n Module-tiloille on myönnetty Design from Finland -merkki pitkäjänteisestä työympäristöjen vetäytymistilojen suunnittelutyöstä. Muotolevy Tilaratkaisut Oy on kehittänyt mallistoaan yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa 2000-luvun alusta lähtien. Modernin työelämän haasteisiin suunnitellut Module-tilat ovat esimerkki suomalaisesta korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta.

Module-tilat Solo, Duo ja Team ovat eri kokoisia vetäytymistiloja, jotka soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten puhelinkopiksi, neuvotteluhuoneeksi tai työtilaksi. Module mahdollistaa työympäristön mukauttamisen työntekijöiden prosesseja palvelevaksi kokonaisuudeksi, auttavat parantamaan työviihtyvyyttä sekä tarjoavat yksityisyyttä keskittymistä vaativien tehtävien hoitamiseen.

Heikko työrauha, keskittymisvaikeudet ja yksityisyyden puute ovat arkipäivää valitettavan monessa työympäristössä. Mitä avoimempi työtila, sitä enemmän nämä haasteet korostuvat.

– Työelämän arki on rikkonaista ja koostuu kokouksista, kiireestä ja päättymättömistä tehtävälistoista. Jos työympäristön akustiikka on lisäksi heikko, vie keskittymisen ylläpitäminen valtavasti energiaa. Häiriötekijöiden keskellä ihmisen kapasiteetti ei välttämättä riitä, josta seuraa riittämättömyyden tunnetta ja alentunutta työtehokkuutta, Module-malliston suunnittelija Esa Vesmanen toteaa.

Module luo rauhalliset olosuhteet tehokkaaseen työntekoon hektisimmänkin ympäristön keskelle. Nopeasti asennettavat, heti käyttövalmiit vetäytymistilat ovat kätevä ratkaisu työolosuhteiden parantamiseen ilman toimitilaremonttia.

– Olemme onnistuneet yhdistämään huippuluokan äänieristyksen ja miellyttävän akustiikan unohtamatta oikeanlaista ilmanvaihtoa ja valaistusta, Vesmanen lisää.

Design from Finland -merkin Brand Manager Johanna Lahti tuntee ylpeyttä uudesta merkinsaajasta ja kiittelee Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n suunnittelutyötä ja muotoiluosaamista, josta on hyötyä monille toimitilahaasteiden kanssa painiville.

– Panostamalla suunnittelu- ja muotoilutyöhön voidaan tarjota toimivia ja valmiiksi mietittyjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Muotoilutyö luo sekä kilpailuetua itselle että vaikuttaa omien tuotteiden ja palveluiden menestykseen, Lahti pohtii.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mika Kujanpää, Muotolevy Tilaratkaisut Oy, mika.kujanpaa@muotolevy.fi, p. 0400 469 328

Brand Manager Johanna Lahti, Suomalaisen Työn Liitto, johanna.lahti@suomalainentyo.fi, p. 040 591 6143

Module – Designer Spotlight

Module-malliston on suunnitellut palkittu sisustusarkkitehti Esa Vesmanen, jonka töitä on ollut esillä monissa näyttelyissä Euroopassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa. Module-tiloissa Vesmanen ja tilat valmistava Muotolevy Tilaratkaisut yhdistävät erikoisosaamisensa: suomalaisen muotoilun ja vuosikymmenten kokemuksen työympäristöjen toteuttamisesta.

ARTIKKELIT

Module lanseeraa koronaviruksen tuhoavat vetäytymistilat

UV-C-desinfiointijärjestelmä tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % tilassa mahdollisesti olevista viruksista ja bakteereista.

Säästä aikaa etätapaamisilla

Etätapaamiset ovat tulleet pysyvästi osaksi modernia työntekoa. Työympäristön on tarjottava olosuhteet onnistuneisiin etätapaamisiin.

Nyrkkisäännöt vetäytymistilan valintaan

Vetäytymistilan käyttötarkoitus, koko, määrä ja paikka työympäristössä on tärkeä ottaa huomioon valintaa tehtäessä.

Paranna työrauhaa: Ajanhallinta ja työympäristö kuntoon

Ajanhallintametodit ja työympäristön kehittäminen tukevat työssä onnistumista.

Haluatko parantaa työympäristöäsi?

Module luo puitteet työyhteisösi onnistumiselle. Lataa esitys, jonka avulla:
– voit kiteyttää työympäristösi haasteet
– saat tilavinkkejä haasteien ratkaisemiseen
– pystyt lisäämään tietoutta Module-tilojen tarjoamista mahdollisuuksista työyhteisössäsi