PRIMING SUCCESS

Module mahdollistaa onnistumisen modernissa työympäristössä. Yhdistämällä suomalaisen muotoilun sekä vuosikymmenten kokemuksemme työympäristöjen toteuttamisesta luomme tilat tehokkaaseen työntekoon, yhteistyöhön ja keskittymiseen.

We Create Future-Proof Office Solutions

Työympäristön tuettava työntekijöiden tarpeita

Heikko työrauha, keskittymisvaikeudet ja yksityisyyden puute ovat arkipäivää valitettavan monessa työympäristössä. Mitä avoimempi työtila, sitä enemmän nämä haasteet korostuvat.

Keskeytykset heikentävät merkittävästi työnteon tehokkuutta. Keskittymisen palautumisen keskeytystä edeltäneelle tasolle on todettu kestävän noin 15 minuuttia. Avokonttorissa keskeytykset vievät yksittäisen työntekijän työtehosta keskimäärin kolme tuntia viikossa – eli 12 tuntia kuukaudessa ja lähes kuukauden vuodessa.

Keskeytysten lisäksi modernille työlle tyypillistä on arjen rikkonaisuus. Työpäivän aikana on usein vain rajalliset mahdollisuudet paneutua työntekoon, sillä päivät täyttyvät kokouksista, kiireestä ja päättymättömistä tehtävälistoista.

Työtehtävät on usein saatava tehtyä tehokkaasti ja nopeasti kokousten väliin jääneissä pienissä rakosissa. Työntekijät tarvitsevat tiloja, jotka mahdollistavat keskittymisen näillä kriittisillä hetkillä.

Module-tilat on suunniteltu tehokkaaseen työntekoon – oli kyseessä puhelu, palaveri tai tärkeän tehtävän hoitaminen.

We Empower Successful Work Communities


Module luo puitteet työyhteisöjen onnistumiselle

Module luo miellyttävät ja rauhalliset olosuhteet tehokkaaseen työntekoon hektisimmänkin ympäristön keskelle.

Äänieristetty, tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu sekä miellyttävästi akustoitu ja valaistu Module-tila tarjoaa työntekijöille optimaaliset olosuhteet keskittymiseen – ilman pelkoa keskeytyksistä tai muiden häiritsemisestä.

Modulessa yhdistyvät suomalainen muotoilu sekä vuosikymmenten kokemus teknisestä suunnittelusta ja työympäristöjen toteuttamisesta. Tuloksena on tehokkaan työnteon, yhteistyön ja keskittymisen mahdollistava tila, joka luo puitteet modernissa työelämässä onnistumiselle.

Haluatko parantaa työympäristöäsi?

Module luo puitteet työyhteisösi onnistumiselle. Lataa esitys, jonka avulla
– voit kiteyttää työympäristösi haasteet
– saat tilavinkkejä haasteiden ratkaisemiseen
– pystyt lisäämään tietoutta Module-tilojen tarjoamista mahdollisuuksista työyhteisössäsi

MALLISTO

Solo

Yksityisyyttä ja keskittymisrauhaa puhelinkeskusteluihin.

Duo

Työrauhaa keskittymistä vaativiin tehtäviin, paritöihin sekä videopalaverihin.

Team

Tehokkaasti äänieristetty kokoustila 2-4 osallistujalle.

Designer Spotlight

Module-tilat ovat vastaus modernin työelämän haasteisiin. Module tuo hektisenkin ympäristön keskelle miellyttävän, rauhallisen tilan, jossa on helppo keskittyä olennaiseen ja saada työt tehtyä.

”Kiireinen arki ja rauhattomat työympäristöt tekevät työstä helposti kaoottista. Uskon, että Modulen käyttäjät voivat keskittyä ja onnistua työssään myös kaiken kiireen keskellä”, Module-malliston suunnitellut palkittu sisustusarkkitehti Esa Vesmanen sanoo.

Asiakkaitamme

ARTIKKELIT

Module lanseeraa koronaviruksen tuhoavat vetäytymistilat

UV-C-desinfiointijärjestelmä tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % tilassa mahdollisesti olevista viruksista ja bakteereista.

Säästä aikaa etätapaamisilla

Etätapaamiset ovat tulleet pysyvästi osaksi modernia työntekoa. Työympäristön on tarjottava olosuhteet onnistuneisiin etätapaamisiin.

Nyrkkisäännöt vetäytymistilan valintaan

Vetäytymistilan käyttötarkoitus, koko, määrä ja paikka työympäristössä on tärkeä ottaa huomioon valintaa tehtäessä.

Paranna työrauhaa: Ajanhallinta ja työympäristö kuntoon

Ajanhallintametodit ja työympäristön kehittäminen tukevat työssä onnistumista.